Maailman menoa periferiassa Toisin'aan ajattelua silloin tällöin esiintyvässä tajunnanvirtani tuoksinassa...

Vihreän liikkeen, ympäristön- ja luonnonsuojelun pahin vihollinen

Vihreän liikkeen, ympäristön- ja luonnonsuojelun pahin vihollinen lienee toimelias, rehellinen, itsenäiseen ajatteluun kykenevä ihmisyksilö länsimaisessa yhteiskunnassamme. Tämä lienee punavihreän liikkeen kamalin painajaisuni tänäkin päivänä. DDR'n lahja ihmiskunnalle, kommunistisen Neuvostoliiton ja Itä Saksan romahdettua, oli ja on yhä käsittämättömästi politiikkaan loisiva vihreäliike.

 Tämä luontoarvoja härskisti peukaloiva konklaavi synnytettiin laittamaan systemaattisesti länsimaisen elämäntavan mielenrauha sekaisin. Se tehtiin sosialistisissa, akateemisissa laitoksissa taitavalla, lähes tieteellisillä manipulatiivisella  uhitteluohjelmilla. Tähän liittyi oleellisesti myös ihmisen syyllistäminen, sen terveen toimeentulon sorkkimisilla ja ikiaikaista kansalaisen työmoraalia ilkkumalla.

Sosialistien perintöprinssille, Matti Ahteelle Suomeenkin oli otollista Sorsan hallitusten aikoihin väkisin sorvattu ympäristöministeriö, kun tälle ei muutoin olisi salkkua löytynyt. Ministeriön periaatepohjahan nojasi kuin lottovoittona em. DDR'n kapitalismin ja työteliään ihmisen elimiminointi kiilaan.

Senjälkeen tätä poliitikkojen kumartavaa hurmosliikettä on ajettu kuin käärmettä pyssyyn. Globaali valtaeliitti on yhä voimistuen siunannut kumarrellen tätä ihmistä ja länsimaista yhteiskuntaa kampittavaa kaaderijengiä. Ilman myrkylliseen ja haitalliseen saastumiseen on tahallaan sotkettu CO2, luonnon hyvään kiertokulkuun oleellisesti liittyvä aine, jossa ihmisen, luonnon ja kasvien rikas osuus kuuluu oikeaan, luonnolliseen elämään. Siinä päästömaksut ovat punavihreää ilveilyä.

Lainaan vielä tähän tuoretta Ilmastorealismia-blogin tekstiä: "Ilmastonmuutoksesta johtuvia pakolaisia ei ole vielä löytynyt, vaikka YK-raporttien mukaan heitä piti olla 50 miljoonaa jo vuonna 2010. Kummempaa ilmastosta johtuvaa yhteiskunnallista panikointiakaan ei näy kuin Greenpeacen, WWF:n, Maan Ystävien ja joidenkin muiden vihreiden ääriliikkeiden kokouksissa. Noita kokouksia ei yleensä pidetä siellä, missä asuu enin osa maailman väestöstä. Eikä edes hallitustenvälinen ilmastopaneeli, IPCC, ole havainnut viimeisimmän raporttinsa mukaan ilmaston ääri-ilmiöiden lisääntymistä. Mihin kirjoittajilta unohtuivat heinäsirkat, paiseet, rutto ja muut raamatulliset vitsaukset?"

http://ilmastorealismia.blogspot.fi/2013/08/hesari-greenpeace-suomen-pol...

On yhä edelleen käsittämätöntä poliitikkojemme sokeus tätä CO2-elämäneliksiiriä tiskirättinään, ihmisiä pelottelussaan käyttävää punavihreää joukkiota kumarrellen.

Tällä punavihreällä liikkeellä kun vaikuttaa ainoa selkeä ominaisuus olevan ympäristön ja luonnon sekä arvojen uskomaton ymmärtämättömyys. Kunniakasta heille näyttää olevan ministeri Ville Niinistöön kumuloitunut ylimielinen ja ihmistä aliarvioiva selittelyoppi, joka onneksi ei pure omilla aivoillaan ajatteleviin kansalaisiin. 

Uskomatonta, että viimeaikoina on nuorisonkin keskuuteen mm. kouluelämässä sikiämässä oleva täipopulaatio saanut jalansijaa.

Lopuksi Kari Suomalaisen erään pilapiirroksensa sanoma kuvannee punavihreää liikettä mielestäni mainiosti. Keskellä luonnonkaunista korpea eksynyt ja pysähtynyt moottorikelkkailija kaupunkilais-porukka, tupakki suupielissä röyhyten, moottorien putket savuten huutelevat melun yli; Missäs se luonto On?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

17Suosittele

17 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (36 kommenttia)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Matti Hemmi näyttää olevan jälkeläistensä pahin vihollinen.

Käyttäjän koskela kuva
Matti Hemmi

Arvoisa Börje Uimonen. En todellakaan ala tuulimyllyjenne kanssa turhaan kahinoimaan. Historia toistaa vaan itseään. Luonto on jo lukemattomia kertoja ihmiskuntaa opettanut ilmastonmuutosten katkeamattomassa ketjussa, että rupelit pysäntyvät aikanaan ihan itsekseen, kun lakkaa tuulemasta. ;-)

Käyttäjän mikkottaavitsainen kuva
Mikko Taavitsainen

Monenteenko polveen Gaia mahtaa kostaa vihreän liikkeen epistolan arvostelun?

Käyttäjän mikkottaavitsainen kuva
Mikko Taavitsainen Vastaus kommenttiin #4

Ankaralta kuulostaa. En yhtään sitten ihmettele sitä päättäväisyyttä, jolla mm. A-studion Matti Virtasen ja Petteri Järvisen äskettäiset "synnit" nostettiin esiin. Mutta luja usko asiaan realiteeteista huolimatta, puhdasoppisuus ja äärimmäinen ankaruus ovat ääriliikkeille tyypillisiä ominaisuuksia.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen Vastaus kommenttiin #8

Jahve on tunnetusti armollisempi ja tyytyy kolmanteen ja neljänteen polveen. Gaia toipuu ihmisen pahuudesta hitaammin.

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Tähän alle voisi taas listata ympäristö- ja/tai talousvaikutuksiltaan positiiviset vihreät ilmastosaavutukset, mutta tarvitsen hieman apua sillä itse keksin vasta:

-..........

Käyttäjän mikkottaavitsainen kuva
Mikko Taavitsainen

Vihreät tähtäävät jättipottiin vielä tämän hallituksen aikana. Valmisteilla oleva ilmastolaki hoitaa kaikki asiat, ja sen läpivienti on pääsyy Vihreiden oloon hallituksessa. Nuo blogistin mainitsemat itsenäiset ajattelijat saattavat tosin aikanaan pohtia, miten tässä näin pääsi käymään, vaikka kaikki oli avoimesti esillä.
http://ilmastorealismia.blogspot.fi/2013/08/ville-...

Toni Lahtinen

Kai sekin on jonkinlainen todiste ilmastonmuutoksesta, että pohjoisen napa-alueen lämpötila on koko kesän ollut pitkäaikaisen keskiarvon alapuolella.

Jostain syystä tuo linkki ei tahdo oikein toimia, joten tässä osoite: http://ocean.dmi.dk/arctic/meant80n.uk.php

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Tai se, että etelänapamantereen jäät patvivat uusia ennätyksiä vuosi toisensa jälkeen ja pitkän ajan trendi on nouseva.

Veikkaisin, että stabiiliksi tai negatiiviseksi kehitys kääntyy 10 vuoden kuluessa, samoin kääntyvät alarmistien syyttelevät sormetkin, sillä pohjoisessa vastaavasti jää alkaa tällöin taas lisääntyä.

Susanna Kinnunen

"Tai se, että etelänapamantereen jäät patvivat uusia ennätyksiä vuosi toisensa jälkeen ja pitkän ajan trendi on nouseva."

Lähde.

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman Vastaus kommenttiin #20

Khyllähän sinä sen tiedon itsekin halutessasi löydät,
joten pysytelläänkö puhtaasti propagandalinjalla tässä blogissa?

Jouni Nordman

Tai se että Alpilta löyty ensimäisen Maailamsoda aikasia sotatarvike varastoja ikijään alta. Eli kuka on sanomaa mikä on jään normaali korkeus ja tila. Sillä se taitaa muutella kokoaja, tässä onkin viherpiipertäjillä ihmettelemistä, kun luonto onkin muutostilassa eikä ole stabiili. Toisaalta heidän pikkasen suppeaa tajunnan, kun kesätkin on joka vuosi erilaisia, puhumatta talvista :)

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Tässä kuvasarjatallenne YLE esittämästä "Elämään muurin jälkeen" dokumentista DDR kaatumisesta, jossa Stasin päällikköä haastatellaan päämajan ulkopuolella ja hän kertoo yhteistyöstä Uuden Foorumin, sittemmin vihreiksi nimetyn puolueen kanssa.

http://s756.photobucket.com/user/MWPeriod/media/Co...

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Ja Huolman jatkaa taas "faktalinjalla". Ensin Obama oli muuttunut vihreäksi ja nyt tuo DDR linjaus. Ei taida Huolman tietää, että eri maiden vihreät ovat täysin itsenäisiä tahoja joilla jokaisella on oma syntyhistoria? Että Suomen vihreiden syntyminen ei liity Saksan tilanteeseen eikä ole DDR:n salaisen poliisin juoni. Tai edes sitä, että vihreän ajattelun perusta oli syntynyt jo paljon ennen Stasia. Tai ehkä tietääkin, mutta ei välitä. No jokainen tavallaan.

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

No ehkä pienessä kiihkossa loit tuon kontekstin itse,
no kukin tavallaan. ;)

Euroopan vallannut (onneksi jo laantumaan päin) mielipuolinen ilmastohysteria on aika pitkälti Saksan vihreiden lobbauksen tuotosta.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Minusta on aina mukava kun minua muistutetaan miksi minun kannattaa toimia vihreissä. Niin kauan kuin Hemmi kumppaneineen suhtautuu vihreisiin tuolla raivonsekaisella kiihkolla voin olla aika varma, että vihreillä on vaikutusta ja tuo vaikutus on myönteinen.

Kiitos muistutuksesta.

Käyttäjän koskela kuva
Matti Hemmi

Hui kamala. Et nyt Marko viitsisi pelotella.
Kirjoitin asiaani rentona ihmisenä, kirkkain otsin meitä kansalaisten suurta populaa vain lämmöllä ajatellen. Siitä oli ja on raivo kyllä kaukana ;-) Jos et Marko löytänyt omaa punaista lankaasi, ei se tarkoita että ystävällinen asiallisuuteni olisi vihapuhetta. Sitä en tunne, oli sanoja kuka tahansa, on vain maltinmenetyksen eri asteita, joista jokainen lienee laulun arvoinen.

En vain osaa aina paketoida kansan, kuin myöskään omia ajatuksiani eliitin suvaitsevaiseen pumpulihöttöön.

Peter Hallberg

"En vain osaa aina paketoida kansan, kuin myöskään omia ajatuksiani eliitin suvaitsevaiseen pumpulihöttöön."

Tästähän näissä kirjoituksissa on yleensä kysymys, luokka-ajattelusta ja eriarvoisuudesta. Vihreä liike tai ilmastonmuutos ovat vain symboleja sille, että jossain on eliitti ja jossain muut. Ei kai kukaan muuten jaksaisi huolia 10% kannatusta nauttivan puolueen edesottamuksista.

Pjotr Hadermann

Suomalaiset ovat aina rakastaneet sosialismia ja leirielämää.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Me toimme keskitysleirit Eurooppaan, rautaisin kansa! Kyllähän venäläisetkin ottivat nopeasti oppia, sakemannit olivat hitaampia.

Käyttäjän KaleviOnnela kuva
Kalevi Onnela

Varsinkin komppaan Matti Hemmin jutun loppua eli Kari Suomalaisen lohkaisua luontoa etsivästä cityvihreästä.

Kokonaisuutenakin Matti Hemmi tuulettaa raikkaasti vihreiden ylilyöntejä.
Ja muistuttaa siitä, että äärivihreiden strategia, johdonmukainen kapuloiden heittely kapitalistisen teollisuuden rattaisiin, kehitettiin alunperin DDR:ssä kylmän sodan aseeksi. Sieltä ja neukkulasta vihreiden stalinistit toivat sen uusiokäyttöön.

Uskon kuitenkin, että kun stalinistisukupolvi aikanaan väistyy kummittelemasta, pääsee vihreä liike lähestymään muun yhteiskunnan luontoa ja ympäristöä puolustavia voimia.

Käyttäjän Juha-PekkaVaarala kuva
Juha-Pekka Vaarala

No jopas oli Vihreitä mairitteleva pläjäys. Jos Matti Hemmiä ja Timo Huolmania on uskominen (ja miksi emme uskoisi), Vihreillä, tällä poliittisen kentän melko marginaalisella ryhmällä, on niin suuri valta, että lähes koko maailman poliittinen ja taloudellinen johto ovat Vihreiden lankojen varassa pomppivia sätkyukkoja, näitä lukuunottamatta: http://www.vihrealanka.fi/uutiset/fox-news-nakerta...

Ei lainkaan huono saavutus.

Käyttäjän koskela kuva
Matti Hemmi

Noo.. onhan vihreällä liikkeellä hyvät siteet ja yhtymäkohdat Koijärveltä ympäri maailmaa, vaikka erojakin toki on.
Samanlaista suhteellista pöljäilyn painoarvoa voinee silti löytyä hyvin vähän muista maista. Meillä suomettumisen liemissä muhineet alamaiset luonteemme erityispiirteet toteutunevat parhaiten Kiinan keisarin teekutsuilla edustavaa hitaahkoa euroopan kuningasta komppaamalla.

Nyt vuorossa oleva, katajaisen kansamme eteläisen Euroopan hilupilttuukammarien vakiovieraan manööverit ovat alkaneet useimpia jo epäilyttämään. Molemmille itsevaltialle, kansan hyvinvointi kansaa itseään kuulemalla, lienee kuolleena syntynyt ajatus.

Tällaisen poliittisen elämän tuoksinassa on kansalaisten kyykyttäminen kasvihuoneen löylyissä heleppoa kuin heinänteko.

Käyttäjän Juha-PekkaVaarala kuva
Juha-Pekka Vaarala

Ja lisää tunnustusta tämän poliittisen marginaaliryhmän, joka Vihreinäkin tunnetaan, ylimaallisesta ylivallasta. Maailmassa olisi siis kaksi kuningasta, Kiinan keisari ja Euroopan kuningas eli Vihreät. Toinen näistä on tätä nykyä yhtä todellinen kuin Joulupukki, ja toinen ainakin ylläolevan perusteella on erittäin todellinen.

Käyttäjän koskela kuva
Matti Hemmi Vastaus kommenttiin #25

Juha-Pekka, josko hieman täsmennetäisiin karttaa ilman sextanttia.
Itseään Euroopan ytimen kuninkaaksi aikoinaan aikonut mr Lipponen ilmoitti uskaltavansa ilman kenenkään lupaa puhutella vaikka Kiinan keisaria, ja saavansa paikan keisarillisessa teepöydässä milloin huvittaa.

Tämä toinen 'itsevaltias' oli ja on punavihertävää hallitustamme johtava pääministerimme Katainen. Kun vakiovieraan lentävä-lautaspaikka on kaikissa hilupilttuukammareissa, on ymmärrettävästi hyvin vaikeaa jatkuvasti hoitaa oman maansa kitisevää väkeä, ytimeen fantastisesti urakalla aikoessaan.

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Kiitos kunniasta, mutta en voi ottaa sitä vastaan sillä enhän minä,
vaan stasin päällikkö ihan ite ja ihan telekussa.

Ja viitsitkös oikeen vaikka lainaten näyttää sen kohdan jossa väitän väittämääsi?

Jorma Simola

Vihreä liike kehitettiin DDR:ssä horjuttamaan länsimaiden taloutta.
Satu Hassi on onnistunut siinä ainakin Suomen osalta hyvin.

Käyttäjän Juha-PekkaVaarala kuva
Juha-Pekka Vaarala

Ei kai? Siis yksi Vihreä henkilö saa Suomen talouden horjumaan?
DDR, Neuvostoliitto, Stalin, Hitler, kommunismi, natsismi... siis kaikki ne, mistä vihreä aate juontaa (joidenkin mukaan) juurensa, kaikki ovat siirtyneet historian kirjoihin, mutta Vihreät senkun vain porskuttaa ja johtaa koko maailmaa. Vihreät rules!

Jorma Simola

siinä sen näkee,kun ei tunne historiaa.

Käyttäjän Juha-PekkaVaarala kuva
Juha-Pekka Vaarala Vastaus kommenttiin #27

Siinä sen näkee, kun elää tynnyrissä.

Käyttäjän koskela kuva
Matti Hemmi

No ei toki. Yksinään kukaan ei kirkkoa rakenna. Mutta kun porvarin johtama punavihreä työväen hallitus käärii hihansa tämän yhden puolesta, jopa alkaa talous notkumaan ja lainahanat vuotamaan.

Pjotr Hadermann

#26
Hitler oli tosiaan kasvissyöjä. Ei tupakoinut, eikä käyttänyt alkoholia. Viihtyi vuoristomajassaan.

Todellinen tubrovihreä aateveli.

Käyttäjän akutalikka kuva
Aku Talikka

Hitler ei ollut absolutisti. Hän piti palopuheita kapakoissa (usein tuopillisen vahvistamana) ja saikin kannatusta kovasti, kunnes hänet pidätettiin.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Kannattaa kuunnella se nauhoitus Mannerheimin tapaamisen yhteydessä. Varsin erilainen paatos näihin kaikkien mielissä oleviin teatteriesityksiin eri estradeilla. Aivan kuin vanha mies ihmettelisi pubissa, että niinkö monta panssarivaunua...

Käyttäjän homonatura kuva
Outi Hoikkala

Vihreän-, punavihreän- tai ympäristöliikkeen, miksi sitä nyt halutaankin nimittää, aatteen peruspilari näyttää olevan se, että kansa voi kyllä omistaa tuotantovälineet, mutta sillä ei ole oikeutta käyttää niitä.

Mielenkiintoista nähdä mihin tämä johtaa, kun samaan aikaan tasa-arvo, ihmisoikeudet, yksilön vapaus ja oikeusvaltioperiaate demokraattisessa yhteiskunnassamme toteutuu.

Toimituksen poiminnat